úterý 19. srpna 2014

Recenze - W7 paletka In The Nude

Hezký večer přeji...

Jak se máte? Já mám trochu blázinec.. Ve čtvrtek odjíždím na poznávačku do Itálie a neskutečně se těším, sice teď ještě zařizuji nějaké věci kolem, ale už se nám to blíží. 



Teď jsem si konečně sedla a rozhodla jsem se napsat recenzi na jeden z produktů, který tady na recenzi čeká. Volba padla na recenzi paletky od značky W7. Přesněji to bude paletka In The Nude. Jistě, je to dupe slavné Naked 3, ale za cenu mnohem příznivější. Tuto paletku jsem si kupovala na e-shopu Nubilis. Cena paletky na stránkách je 239,- Kč. Na nákup mě přivedla akce, že nebudu muset platit poštovné, to byla taková akce pro blogerky. 

Když mi balíček přišel, byla paletka velmi pečlivě zabalena, stejně tak i ostatní produkty, o kterých bude řeč v jiném článku. Byla několikrát, snad 5x obalena do bublinkové folie a i samotné otvírání paletky bylo zalepené samolepkou. Takže co se týče e-shopu, musím rychlost doručení a balení pochválit.

Nějakou dobu jsem si s paletkou doma hrála, používala ji na líčení do práce a ven, abych vám mohla sdělit svůj názor.. Barvičky jsou krásné, s pigmentací jsou na tom o něco hůře než u paletky In The Buff. Ale když použiji podkladovou bázi, stíny vydrží co potřebuji a koupě rozhodně nelituji. tuto paletku si s sebou beru na cesty. Nechci s sebou tahat hromadu jednotlivých stínů a tyto barvy mi budou bohatě stačit. 

Paletka je z obyčejného plechu. Design je velmi povedený a hodně podobný Naked 3. Název paletky je vyražen do paletky a vystupuje do prostoru. V paletce je 12 stínů, plastová ochranná folie a štěteček. Z jedné strany tedy štěteček a z druhé takový ten silikonový aplikátorek. Rovnou se přiznám, že paletka se mnou cestovala a při cestování jsem ten aplikátorek použila a svou funkci splnil. Stíny jsou zapuštěné do tvrdého černého molitanu.

V paletce je 12 odstínů, z nichž 3 stíny jsou matné. Ostatní jsou s leskem. S barvičkami se dá krásně vyhrát a kolikrát stačí použít pouze jeden odstín na celé víčko a je hotovo. 

Moje oblíbené barvy jsou Alice, Bad Manners, Mud Slide a Tokyo. 

Pokud se vám tedy líbí odstíny Naked 3 a nemáte na ni peníze, tohle pro vás může být určitá alternativa.





zleva do prava : Latte, Angel, Venice, Marilyn

zleva do prava : Copper Pot, Sun Kissed, Alice, Bad Manners

zleva do prava : Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo, Fashionista





Jaké vy máte zkušenosti s touto značkou?

Lucka

16 komentářů:

  1. Krásný článek! Užij si to v Itálii :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak trochu směle pomýšlím na to, že bych si koupila přímo Naked, proto si nechci kupovat tuhle, protože bych ji pak vůbec nepoužívala.. no, uvidíme jak to bude. Každopádně tohle barevné složení mě hodně oslovilo, ač tomu tak ze začátku vůbec nebylo:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám zatím s touto značkou zkušenosti. Paleta vypadá ok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbily by se mi více velké fotky, ale nechci radit :) Hele né jen design, řekla bych, že i odstíny jsou téměř totožné. jen s tou vyjímkou, že paletka je o 1200 levnější. No a jaký je vlastně rozdíl? Opět se platí jen značka ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky i za radu, podívám se na to.. řeknu ti to takhle, já těch peněz za Naked 3 lituji.. pigmentace Naked 3 je určitě lepší, ale za tu cenu nevím..

      Vymazat
  5. Tuto paletku mám a jsem s ní spokojená .. Má krásné barvy a s pigmentací problém také nemám. Za tu cenu je to vážně něco skvělého. :)
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. ta pigmentace je fakt nic moc ;) do 14ti dnů bude recenze na naked 3 tak můžeš porovnat ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já naked 3 mám, ale upřímně nevím co si o ní mám myslet.. a i když to bude znít divně, tak lituji těch peněz

      Vymazat
  7. Mohu přidat zkušenost s Naked, Naked 2 proti W7 a zároveň v porovnání stínů od Make up for ever nebo NARS.
    W7 má horší pigmentaci, což je vzhledem k ceně naprosto logické, ale namalovat se s nimi dá a odstíny nejsou špatné. Naked a Naked 2 považuji za velmi dobré, ale podle mého názoru to zdaleka není to nejlepší, co lze relativně běžně koupit. Pokud máte některou Naked nebo si ji půjdete někam fyzicky koupit (btw má být už někdy po novém roce v Sephoře), tak vyzkoušejte stín na hřbet ruky a vedle něj otestujte stíny od Make up for ever nebo NARS. Myslím, že rozdíl je naprosto zřejmý již při prvním dotyku. Textura MUFE nebo NARS je mnohem hutnější a i výdrž je mnohem delší. Je fakt, že Naked kupuji v UK v Debenhams za cca 50 liber, kdežto za jeden stín od MUFE dáte asi 600 Kč a za jeden stín od NARS cca 800 Kč. Kvalita je ale znát na první dotyk i pohled.
    Pěkný den všem :-) Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji i za tento názor. mám naked 3 a jsem z toho zklamaná,zkoušela jsem pouze mufe a máte pravdu, je to viditelný rozdíl

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.