úterý 23. září 2014

Můj dětský sen...

Hezký večer přeji...

Jak se máte? Já tedy nic moc.. Ležím doma s nějakou virózou.. Snad už to bude lepší a zítra budu schopná jít do práce.. Zní to divně co? Ale blíží se uzávěrka a tahle bude děsná.. Tak si chci něco před připravit.. Zase špatné téma co?

Jaký jste měli dětský sen? Určitě, každý z nás nějaký má.. Ale nemyslím sny o práci nebo životě.. Ale o tom co by jste chtěli zkusit třeba s vlasy nebo v líčení??

Asi je to zmatené, ale nevím jak to přiblížit.. No, takže asi takhle.. Když mi bylo 11let.. Jo, už je to nějaký ten pátek, viděla jsem jeden videoklip. Když jsem ho viděla srdce mi zaplesalo a už jako 11letá jsem na mamku řvala : "mami, mami, tohle jednou budu mít.." Mamka přišla z kuchyně do obýváku a říkala, na to zapomeň dokud si na to sama nevyděláš.. Jaký to byl videoklip a o čem tu vlastně mektám?

Jednalo se o videoklip skupiny Tic Tac Toe a písnička Mr.Wichtig.. Vzpomínáte na tu písničku někdo??

Pro připomenutí přikládám odkaz na youtube : Tic Tac Toe - Mr. Wichtig. Jako malá jsem tu písničku milovala a při prvním pohledu na videoklip jsem věděla dvě věci.. Chci mít rasta copánky a chci mít piercing v nose..

Jako první jsem si splnila sen s piercingem.. Nechala jsem si ho udělat cca v 19letech.. Docela pozdě, ale nechtěla jsem do toho jít zbrkle a přeci jen, než se k nám takovéhle věci dostaly, chvilku to trvalo..  Piercing vám tu ukazovat nebudu, byl vidět na některých fotkách u líčení. Jestli to bolelo? Ne, to nastřelení ucha bolelo víc. Pro informaci, mám 7 naušničkových dírek, takže vím o čem píšu.

Ale druhá část snu byly rasta copánky.. Tak to byl běh na delší trať. Jako najít někoho na to, aby vám upletl cca 190 copánků na hlavě, v našem městě, byl boj. Copánky jsem měla celkem 3x. Dvakrát od holčin v HK, které byly naprosto skvělé. Pletení trvalo vždy kolem 9-10 hodin a cena za pletení byla 3.000,- Kč. Pletly to dvě holčiny a dostala jsem i najíst.. A potřetí jsem jela na copánky až do Brna a bohužel jsem byla zklamaná. Copánky tam byly málo utažené, cesta moc daleká. Poprvé jsem se toho bála, takže jsem si vzala hnědou a temně červenou, podruhé hnědá a žlutá a naposledy hnědá a růžová.
První copánky zde :




 Druhé copánky :




No a třetí, ty už byly přesně podle mého gusta...










Prosím omluvte nepořádek na poslední fotce, probíhalo naše stěhování..

Při každém pletení jsem jich měla na hlavě mezi 150 až 197 copánky. Nejvíce jich bylo po prvé. Vlasy mi to nezničilo, možná naopak, vždy jsem to měla na léto, a tak jsem měla vlasy schované v kanekalonu a sluníčko se k nim tolik nedostalo. Na hlavě mi to vydrželo cca 4-5týdnů. Šlo by i déle, ale to už se mi potom nelíbilo.

A jak vypadají moje vlasy teď? Obyčejná, přírodní barva.. Už dlouho jsem nebarvila, vlasy nežehlím a nechávám je růst přírodně.




Shrnutí na závěr? Ještě jednou bych do toho chtěla jít.. Mně se to líbí moc.. Ale hodně záleží na tom kdo vám to bude plést. 
A co vy? Líbí nebo nelíbí?

Lucka

3 komentáře:

  1. Ja som chcela strašne dredy :))....ale nikdy som nenabrala odvahu. Teraz ma to už neláka. Copíky vyzerajú super, len škoda, že si nedala aj fotku kde ti vidieť do tváre. Vôbec si ťa neviem predstaviť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. normálně jsem procházela všechny fotky a žádnou jsem zepředu nenašla..

      Vymazat
  2. Copánky jsi měla nádherné! Moc se mi líbí! A tu písničku si pamatuji!

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.