čtvrtek 25. září 2014

Nákupy Essence...

Hezký večer přeji..

Tak jsem se včera šla podívat do teta drogerie, s tím, že si koupím nový make up od Max Factor. Těšila jsem se na něj, byl v akci.. No, ale když jsem tam došla a viděla ty odstíny. Já nevím, jsem divná nebo co, ale ani jeden odstín mi nesedl.. Byla jsem trochu zklamaná.. Procházela jsem celou drogerii a jako zázrakem jsem uviděla něco co mě zaujalo..



Co to bylo? Essence... Ale ani to nebyla dekorativka.. Narazila jsem na jejich pečující kosmetiku na obličej. Uviděla jsem produkty označené jako NEW.. Zaujalo mne to.. Jako první jsem si vzala vlhčené ubrousky matující a pečující.. V balení jich je 25 kusů a cena byla 50,- Kč. Obsahují výtažky z liči a hroznového vína. Jasně, už jsou moje. Vedle vidím označení, že když si koupím krém, zdarma dostanu čistící gel. Samozřejmě jsem si takovouto akci nechtěla nechat ujít. Takže jsem si vzala matující čistící gel o velikosti 150ml zdarma a matující krém o velikosti 50ml za cenu tuším kolem 70,- Kč. A když si tak štráduju k pokladně, vidím výprodejový stojan.. Bohužel tam toho tolik nebylo ale přeci jen jsem si vzala tužko rtěnku z řady road trip v odstínu My sweet escape.

A první dojmy? Tužko rtěnka je na rtech příjemná a hydratační.. Zítra si asi skáknu pro další odstín. Ubrousky jsem ještě neotevřela ted používám ubrousky také od essence, které jsem vyhrála u Tess. A to jsou jedny z nejlepších ubrousků, s okurkou, které jsem kdy měla.. Bohužel jsem je neviděla prodávat v žádné drogerii.. Fakt škoda, na ty bych chodila pravidelně.







Z tohoto nečekaného nákupu mám velkou radost. A co vy a essence?

Přeji hezký zbytek večera
Lucka

5 komentářů:

  1. já dostala od essence na testování ten gel a teda spokojená s ním nejsou =/ na bourjois bohužel nemá, ale jsem ráda, že ubrousky jsou dobré =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty ubrousky jsou úžasné, jen nevím kde je budu schánět dál.. já ještě nevím.. uvidím po delším zkoušení, ale třeba u Bourjois mám problém s odličovačem na oči.. ten mě prostě bálí..

      Vymazat
  2. já mám od Balei ty třešnové.. jo bohuzel to je akce na kterou me vždy dostanou

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, limitka Road trip se dá ještě sehnat? To jsem nevěděla. :O Pěkné úlovky. :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, u nás toho byl plný výprodejový košík..:-)

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.