pondělí 29. září 2014

Zázrak na konečky vlasů???

Hezký večer přeji... 

Náročný den, co vy? Navíc jsem se rozhodla zkusit něco nového, časem se o tom dozvíte. 

Dnes to bude recenze na jeden produkt značky Lush. V jednom mém utrácivém období jsem si zamilovala značku Lush. Ano, teď už žádné nákupy nejsou, ale není to tím, že by ty produkty nebyly dobré, ale proto, že jsou tak dobré, že jich stačí používat mnohem méně. O jednom takovém produktu bude článek zde a další budou postupně následovat.


Jak jistě víte, mám od přírody kudrnaté vlasy. Miluji svoje vlasy, ale ty roztřepené konečky mě ničily. Když jsem tedy projížděla stránky Lush e-shopu a narazila na produkt Shine so bright, automaticky mě zaujal. 

Rovnou říkám, že cena 255,- Kč za 10g? Páni, jako vážně? Ta cena je tedy dost vysoká, ale nakonec jsem si řekla, že to zkusím. Když mi mini kalíšek přišel, chvilku jsem bojovala s otevřením než mi došlo, že má šroubovací uzávěr. Ale když už jsem zvítězila a kalíšek jsem otevřela krásně to zavonělo a koukala na mě lehce žlutá, tuhá hmota, u které jsem zjistila, že se roztaje, když po ní přejedete rukou. Jak tento nákup hodnotím cca po 8měsících?

Co píšou oficiální stránky o produktu :


Balzám přímo magický, který ochrání konečky před třepením, rozzáří a provoní vaši kštici.
Pro ty z vás, kteří si neustále odtrhávají roztřepené konečky – radši použijte trošičku tohohle balzámku! Je nacpaný ingrediencemi bohatými na proteiny, jako jsou třeba čerstvá vejce od slepic z chovu ve volném výběhu. Extra panenský olivový a kokosový olej pomohou zvýšit pružnost a pevnost vlasu. Úžasná směs ze silic z růžového dřeva, grapefruitu a neroli vám navíc provoní vlasy na celý den!
Jak použít: Přejeďte balzámek prsty, aby másla lehce roztála, a vetřete je do konečků vlasů jako pomoc proti třepení a také pro úžasnou vůni. Klidně ho používejte jen kvůli té skvělé vůni, je to dovoleno!

A co říkají moje vlasy? Ano a ano. Používám ho na konečky vlasů proti třepení, ale klidně i pouze kvůli vůni, která je neskutečná. Od doby používání se mi vlasy pomalu přestávaly třepit a teď už jsou krásné a lesklé. Což je pro mne wow. A kolik mi ubylo za 7měsíců co ho používám? Asi nic? Já nevím, pořád jsem si nevšimla, že by začal ubývat.. Je tedy pravda, že ho nepoužívám každý den, ale většinou po mytí vlasů, což je, tedy jak kdy, 2x týdně.

Při použití bych chtěla pouze upozornit na to, že pokud toho použijete moc, budou vám vlasy sice krásně vonět, ale budou mastné. Přeci jen to obsahuje oleje, tak pozor na množství. jak jsem již ale psala na vůni i účinky stačí malinko. 

Já určitě doporučuji a koupím si další, i když tedy nevím jestli toto balení někdy spotřebuji. Tady se mi opravdu potvrdilo, že se vyplatí investovat.

Máte nějakou zkušenost s tímto produktem?






Hezký večer přeje
Lucka

2 komentáře:

  1. LUSH jsem si zamilovala, hlavně produkty na vlasy a toto vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu mi to konečky zachránilo a jsem moc ráda, že jsem do toho šla

      Vymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.