středa 16. dubna 2014

Minirecenze na dva produkty z krasa.cz

Hezký večer přeji..

Dnes tu mám krátký článek, bude se týkat dvou produktů, které mi do mé sbírky přibyly teprve nedávno. No vlastně minulý týden.

Pro většinu z vás to jistě budou produkty, které většina z vás zná. První produkt je Tangle teezer. Pořád jsem se rozhodovala zda tento kartáč na vlasy využiji. Na krasa.cz jsem ho viděla za příjemnou cenu 199,- Kč, výběr barev tam mají opravdu velký, ale když jsem viděla fialovo-růžový bylo rozhodnuto. Když mi přišel, byly ty barvy hlavně ta růžová hodně výrazná, ale pro mě jedině dobře. První použití bylo na mokré vlasy, musím říct, že jsem nikdy nebyla po česání vlasů tak příjemně překvapená. Tento kartáč mi nevytrhl žádné vlasy, krásně je rozčesal a ty malé štětinky jsou na pokožce hlavy příjemné. Potom jsem kartáč zkusila i na suché vlasy a ujistila jsem, že tudy tedy ne. Nevím jestli je to tím, že mám vlasy kudrnaté a česání na sucho mi zničí i kudrlinky a vypadám potom jako ovce, a to doslova. Ale na druhou stranu musím zase říct, že po rozčesání na sucho jsem měla pocit, že mám hrozně moc vlasů. Takže za mě ano, moc ráda jsem ho vyměnila za můj starý dřevěný kartáč, ale česání pouze za mokra, což jsem dělala i před tím, když si chci udržet kudrlinky.

Druhý produkt, je má láska. Je to deodorant od Bourjois s vůní grepu a broskví. Tak jako první čeho si člověk všimne je samozřejmě balení. I to se musí nechat, že je hezké, líbí se mi lehce zelená barva a ten špuntík nahoře se mi líbí moc. Další je vůně, za svůj život jsem deodorantů použila už spoustu, ale tenhle vážně krásně voní, lehce a svěže, je tam cítit i ten grep. Píší, že vydrží až 24hodin, no tak to u mě nemohu soudit, tak dlouho jsem ho na sobě ještě nezkoušela. Ale když ho použiji ráno kolem 6, tak odpoledne v 16hodiny ho ještě cítím. Můj závěr tedy zní, jestli někde potkám ještě jinou vůni, určitě si ji pořídím a budu se z něj těšit.










Hezký večer přeje
Lucka

2 komentáře:

  1. Já mám tangle teezer kompaktní, ale za sebe říkám, že je hodně přeceňován. :-)

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.