neděle 27. dubna 2014

Povídání jen tak a náhled kosmetického stolu..

Hezký večer, dnes již naposledy..

Chci se s Vámi podělit o moje zážitky z tohoto víkendu, kterých mám tedy požehnaně..

V pátek pro práci jsem jela do OBI, pro květináče na kytičky, které jsem zasadila, všechno to jsou caly. Tyhle kytičky a orchideje mám moc ráda. Potom jsem jela na ulozenku, kde jsem si vyzvedla balíček od Plum. Dále jsem zajela do Sconta, pro další várku Yankee Candle, tentokrát jsem si koupila dvě vůně a to white linen & lace a garden sweet pea. Hezké jemné vůně a už se těším až si je dám do nějaké skleněné vázy na stůl a budu pálit o sto šest. No a nakonec jsem zajela do Hornbachu, kam sem jela koupit samolepící folii. Proč folii? Vysvětlím. Moje rozhodnutí mít kosmetický stůl hned stále trvá, ale z jistých důvodů jsem si musela poradit. Doma jsem měla hnusnej starej stůl, který jsem používala jako místo pro orchideje, ale ve stavu v jakém byl, jsem ho nechtěla mít a proto jsem se rozhodla si ho polepit tou folii. Já vím, není to jako nový stůl a ani nevím jak dlouho to vydrží, ale zatím se mi to líbí. Celou sobotu jsem tedy stříhala a lepila, přítel musel pomoci, přeci jen je ten stůl dost těžkej. Ukáži vám jak to vypadalo na začátku a jak to vypadá teď, ještě to není hotové, chybí zrcadlo a tak, ale zatím je to jen nástin jak to bude asi vypadat.. Vím, že většina stolků je světlých, ale já mám raději tmavší barvy. Jakmile to bude celé hotové dám sem foto.

No a jako poslední zážitek byla dnes kosmetika, po hodně dlouhé době jsem si došla na kosmetiku. Přiznávám bez mučení, tohle není úplně můj šálek. Nevím proč, ale nesnesu ani kadeřnici, vadí mi, když se mi někdo cizí hrabe ve vlasech nebo šahá na obličej. Na druhou stranu, ale musím uznat, že ten obličej při odchodu zářil.. Takže to tak za dva měsíce přežiji znovu a zajdu si zas.

Nebudu vás už nudit povídáním a přidám fotky. Jen aby jste se nedivili, tak ano, na mém kosmetickém stole budu mít terárium se škorpionem.



před














po







Hezký večer přeje
Lucka


2 komentáře:

  1. Stůl PO na fotkách vypadá moc pěkně! Držím pěsti aby Ti vydržel co nejdéle :).

    OdpovědětVymazat

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.