pondělí 21. dubna 2014

Recenze - paletka In the Buff od W7

Hezký večer přeji,

dnes tu mám pro vás ještě jeden článek. Bude to recenze na jednu paletku od značky W7, přesněji je to paletka In the Buff. Paletka, která má být jakýmsi dupe slavné UD Naked 2.

Tuto paletku mám doma od 8.4.2014, objednávala jsem si ji na stránkách kosmeticky-svet. Na stránkách jsem ji kupovala za cenu 199,- Kč. Paletka obsahuje 12 přírodních stínů. Nekupovala jsem si ji proto, že by byla jakýmsi dupe. Koupila jsem si ji, protože se mi ty stíny moc líbily a ta cena byla super.

Od té doby jsem ji několikrát vyzkoušela, abych mohla napsat své dojmy. Barvy mají krásnou pigmentaci i na víčku bez báze.. Výdrž bez báze posoudit nemohu, protože mám mastná víčka a bázi používat musím. Ale s bází vydrží na mých očích celý den a ani se nehnou.

Jako první na řadě bude balení, balení je plech, nikterak pevný, po otevření se trochu vrklá, ale nic hrozného. Na vrchu paletky je vyražen nápis paletky, po otevření jsou v paletce uloženy stíny v jakémsi tvrdém molitanu. V balení byl i štěteček, ale ten nepoužívám, i když na nějaké nouzové líčení by to jistě šlo. V paletce není zrcátko, ale to mi nevadí.
Teď k samotným stínům. Paletka obsahuje 2 matné stíny a 10 se šimerem v různé intenzitě. V některých stínem jsou třpytky vidět hodně, někde jsou v menším množství, ale i přes to jsou na sluníčku vidět více než dobře.









Připravila jsem si pro vás porovnání stínů této paletky a stínů od Catrice. Paletku Naked 2 nemám a samozřejmě porovnávání těchto dvou stínů nemělo význam. Proto jsem se rozhodla na porovnání vzít stíny od Catrice. Doufám, že se mi podařilo najít podobné odstíny. Stíny od Catrice a tuto značku celkově mám moc ráda, ale dnes jsem byla překvapena jak ty swatche dopadly. Pro porovnání jsem si vzala paletku od Catrice Absolute Eye Colour s číslem 070 a názvem Mud Spencer & Coralle Hill, z této paletky jsem si na porovnání vzala druhý nejtmavší odstín, taková krásná zlatá barva a z paletky W7 In the Buf jsem proti odstínu Catrice postavila odstín Wave. Jako druhé porovnání jsem si na pomoc vzala paletku od Catrice Smokey eyes set v odstínu 030. Vybrala jsem si druhý nejsvětlejší odstín se třpytkami a z paletky od W7 jsem vybrala odstín Storm.


Na této fotce jsem k sobě přiložila všechny porovnávané paletky. I když jsem z každé paletky vybrala pouze po jednom odstínu.


In the Buff odstín Storm

Catrice - 030 Smokey Eyes set

In the Buff odstín Wave

Catrice - 070 Mud Spencer & Coralle Hill


vlevo odstíny z paletky In the Buff vpravo Catrice, jedna vrstva

vlevo odstíny z paletky In the Buff vpravo Catrice, dvě vrstvy


Takže podtrženo a sečteno, za mě určitě ANO!
Cena 199,- Kč, hezké barvy, velká pigmentace, s použitím báze i opravdu velká výdrž. Pokud tedy chcete hezké stíny v neutrálních barvách a nepotřebujete světovou značku, tak proč ne. A teď už přidám pouze fotky líčení.
















Máte někdo zkušenosti s touto paletkou nebo touto firmou? jaký jiný výrobek znáte?
Za jakýkoli komentář budu ráda
Hezký večer přeje Lucka

2 komentáře:

Radost mi udělá jakýkoli Váš komentář i kritika ze které se mohu poučit.. Děkuji za Váš čas.